Tuotearvostelut‎ > ‎

Felix Fettuccine alla bolognese

Paremman tason pasta-valmisateria pakastehyllystä. Tämä tuote edustaa Felixin ensimmäisiä pakastevalmisaterioita. Pakkauksen perusteella ainakin hyvältä näyttää.

Arvostelu
Tämän jo hieman reilumman kokoinen annosvuoka löytyy pakastealtaasta, ja ainakin kuva antaa olettaa jotakin, minin ei valmisruat perinteisesti pysty. ruoka-ainekset selvästi ominaan. Pakeetia avattaessa ei vielä voinut sanoa, miltä annos tulee näyttämään sen verran huurussa ruukun kalvo tuntui oloevan. Pakasteille tuttuun tapaan - pitkän lämmitysajan jälkeen saatiin sitten jo visuaalinen ensivaikutelma. Kyllähän se kastike ja pasta siellä oli sekoittunut, mutta ehkä ei niin paljon kuin  joissakin muissa annoksissa. Siltikin pakkauksen kuva pahasti harhaanjohtava.

Ŕakenteellisesti pastan osuus annoksessa on erinomainen, miinusta saa kuitenkin kastike, joka jauheliha oli mielestäni liian pientä murua. Vaikka tomaatti vielä toimikin, niin vihreä kasvis oli valitettavasti kärsinyt lämmityksestä tai valmistusporosessista. 

Makuna itse pasta toimi jälleen, miinuspisteet tulevatkin jauhelihakastikkeesta, joka maistui kitkerältä ja tuhan mausteiselta. Makumaailmallisesti todella dodtin jotakin mikä ylittäisi nomaalin eineshyllystä löytyvien tuotteiden tason.

Kastikkeesta huolimatta tämä tuote on kohtalaisen hieno avaus Felixiltä valmisruokien maailmaan - vaikka ykköstuote on mielestäni edelleen se ketsuppi.
fettucini alla bolognese


Valmistajan tuotekoodi:
[valmistajakoodi]

 Helppous:  4
 Hinta:  3
 Maku:  3
 Nopeus:  2
 Yleisarvosana:  3


Comments