Kuumat mikrot

Eineskokki testaa, kokeilee ja vertaa. Onko sinua koskaan kiinnostanut tietää paljonko einekset maksavat? Mikä on paras eineshampurilainen? Saako eineksistä jouluruokaa?

Näin pelaat eineslottoa

lähettänyt Eines Kokki 18.12.2014 klo 12.08

Vuoden tempaus on eineslotto. Nimi on hieman harhaanjohtava sillä kyseessä tässä "virallisessa" versiossa ei lotota lainkaan. Pelin pohjana toimii veikkauksen Keno.

Pelin kulku

Hankitaan jostain valmisruoka joka aiotaan nauttia. Valmisruuan lämmityksen aina luetaan tuoteseloste ja poimitaan pakkauksesta eineslottoon käytettävät numerot. Myös viivakoodia ja päiväystä voidaan käyttää.

Valituilla numeroilla pelatataan Kenoa. Tason voi itse määrätä - kunhan vain valitut numerot riittävät.

Panosrajoite: Tuotteen hinta ei saa alittaa panoksena käytettävää summaa. esimerkiksi 60 sentin valmispizzalla ei voi asettaa panokseksi euroa.

Mitä tästä hyötyy?

Rahallisesti eipä oikein mitään, muutoin mukavaa jännitystä, sekä hyvin opittua tietoa siitä, että mitä sitä taas onkaan laittamassa suuhunsa.

Einekset puoleen hintaan

lähettänyt Eines Kokki 6.10.2013 klo 11.41

Kuinka varmasti pystyy lähikaupasta löytämään lounasaikana valmisruoka alennettuun hintaan? Miksi kaupoisssa oikeasti on viimeisen käyttöpäivän vuoksi myynnissä valmisruokia ja elintarvikkeita alennettuun hintaan?

Aidon basilikan arvoitus

lähettänyt Eines Kokki 16.9.2013 klo 10.37

Oletko nähnyt mainoslauseen -  "tuotteessa käytetty aitoa basilikaa"? Enbsin vähän huvittaa ja sitten sitä jo hetken päästä, ehkä miettii tarkemmin - Miten niin ei olisi käytetty aitoa basilikaa? Mitä tuo oikein tarkoittaa?

Mitä tarkoittaa aito basilika ->>

E-aine galluppi

lähettänyt Eines Kokki 27.9.2012 klo 10.45

E-aine galluppi


Kahden euron lounas

lähettänyt Eines Kokki 10.10.2011 klo 9.31   [ 10.10.2011 klo 9.34 päivitetty ]

Kahden euron lounas  - ensimmäinen kokeilu tai pikemminkin haaste. Haasteen tarkoituksena oli saada lounas, joka maksaa alle kaksi euroa päivässä - tämä tietenkin eineshyllyn valmisannoksia käyttämällä. 
1-5 of 5