Tuotearvostelut‎ > ‎

Atria pippuripihvi ja pannuperunat

Niin sanottuun parempaan luokkaan kuuluva valmisruoka-annos, joka antaa viitteitä jopa herkullisesta ravintola-annoksesta

Arvostelu
Odotukset ennen arvostelua olivat korkeat tästä hieman kalliimmasta valmis-ateriasta. Kuten yleensä tarjoiluehdotus johtaa hieman harhaan. Se että pihvi ja kastike olivat erikseen perunoista ja porkkanoista oli pieni yllätys.

Normaalin vajaan kolmen minuutin lämmityksen jälkeen nautittavissa oleva annos paljastaakin sitten ristiriitaisen makuelämyksen.  Iso pihvi on maistuva ja hieman eri tapaista lihaseosta, mitä pihvit yleensä. Pippuria, muttei liiaksi - ehkä siksi tuunausvikkinä Atria on ehdottanut pippurin lisäämistä. Makuongelma piileekin annosastian toisella puoliskolla. Sekä porkkanat, että perunat ovat suoraansanoen vetisiä. Sitä tiettyä rapeutta mitä porkkanoilta odottaa tuntuu olleen kadonneen aikoja sitten. Toki tämän hintaluokan valmisateriassa odotuksetkin ovat hieman korkeammalla, joten muutoin hyvän pihvipuolen pilaavat perunat ja porkkanat lähinnä ärsyttävät.


Atria pippuripihvi ja pannuperunat

Atria pippuripihvi ja pannuperunat

Valmistajan tuotekoodi:
[valmistajakoodi]

 Helppous: 4
 Hinta: 2
 Maku: 3 (4/2)
 Nopeus: 3
 Yleisarvosana: 3


Comments