Tuotearvostelut‎ > ‎

kitchen joy thai cube - Sweet sour chicken

Pakastealtaasta löytyvä thai ruokamainen herkku kelmutettuun pahvikuutioon pakattuna.

Arvostelu
Jo heti alussa tarvitsee sanoa, että pakkaus herättää mielenkiinnon tunteita. Muovikelmun poiston hankaluus hieman haittaa tuotteen helppoutta. Lisäksi pakasteille yleinen pidempi lämmitysaika ei sekään kerää kovinkaan paljoa pisteitä. Pakkauksessa olevat kaksi laatikkoa pitävät riisin ja thai kana kastikkeen mukavasti erillään, jotka voidaan tietenkin tarjoilla miten halutaan. Pahvirasia kuitenkin toimii tässä tapauksessa samalla astiana, mikä on plussaa. Syömäpuikot joutuu tosin veistelmään itse, tai voihan sitä käyttää haarukkaa tai lusikkaakin. 

Tämän arvostellun tuotteen maku on kohtuullisen mieto. Pakastetun kuution riisit tosin voisivat olla hieman paremman makuiset. Thai kana kastike taas täydentää ruuan - ihan kohtuullisen makuikseksi.

Vastaavissa tuotteissa kannattaa olla tarkkana, koska thai ruuat saattavat olla tulisia, tulisuusaste käykin ilmi tämän tuotteen pakkauksen alareunassa olevasta merkistä (not spicy). Thai ruuissahan myös tulisuutta voidaan pisteyttää. Yleensä asteikko on yhdestä kolmeen. 

Mielenkiintoinen uutuus ja pidin erityisesti siitä, että ruuan sekaan ei kuitenkaan olla sekoiteltu muovikelmuja ja kalvoja.


Thai Cube

not spicy thai

Valmistajan tuotekoodi:
[valmistajakoodi]

 Helppous:  3
 Hinta:  2
 Maku:  4
 Nopeus:  2
 Yleisarvosana:  3+


Comments