Tuotearvostelut‎ > ‎

Kokkikartano oikea täysliha hampurilainen

Hampurilaistuotteiden Rolls-Royce hintansa ansiosta.

Arvostelu
Hampurilaistuotteisiin perehtyminen alkoi suoraan hinnakkaammasta päästä. Testipenkkiin istutettiin todellinen Rolls-Royce, sillä Kokkikartanon hampurilaisen hinnalla syö jo tarjous burgereita maamme eri hampurilaisketjuissa. Kokonsa ja täyslihaisuuden ansiosta tuotteen korkeampi hinta oli ehdottomasti hyväksyttävissä. Ensivaikutelman perusteella oli lupa odottaa normaalista einesburgerista poikkeavaa makuelämystä.
 
Tehokkaan mikrolämmityksen jälkeen tuote on valmis nautittavaksi, kunhan ensin lisää paketin mukana tulleen kastikkeen pihvin jatkeeksi. Kastike, jota niin mielellään tuotteiden mukana näkee ja saa oli tällä kertaa sellainen että kahdesti piti miettiä laittaako pussukan sisällön käyttöön vai suoraan Ö-mappiin. Kastike muistutti lähinnä viikonloppuaamuina nähtävää varsin pahanhajuista alkuainesta, jonka valmistukseen on käytetty erinäköisiä kosteita juomia.
 
Tiukan mietinnän jälkeen kastike eksyi kuin eksyikin hampurilaisen väliin. Jälkikäteen ratkaisu lienee väärä, sillä muuten hyvän tuotteen maku meni testaajan makunystyröissä pilalle. Muuten hampurilainen osoittautui juuri niin isoksi mitä kuvassa oli. Tämä tuote pitää testata vielä uudelleen ilman kastiketta ja tuunausaineksien kera, sillä paketin kannessa oleva kuva johtaa tämän hintaluokan hampurilaisessa todella pahasti metsään.

Comments