Tuotearvostelut‎ > ‎

Pirkka lihakaalilaatikko

Lihakaalilaatikkoa ilman ylisuuria odotuksia, jonka Atria on valmistanut Pirkan ohjeiden mukaan. Tämä mielipiteitä jakava herkku on 30g kevyempi erääseen kilpailijaan nähden, mutta myös hinnassa tullaan myös vastaan.

Arvostelu
Pakkaus ei anna kuvallisia odotuksia, eikä ehkä tässä tuotteessa ole tarpeenkaan. Valmiste lämpenee kohtuullisessa ajassa, jonka jälkeen huoneilmaan tuleekin tuo hienoinen kaalilaatikon tuoksu.

Kaalia tuotteessa on selkeästi sekä myös riisiä. Lihan osalta näyttäisi  siltä, että tässä tuotteessa ollaan oltu hiukan säästeliäällä päällä. Kaalit ovat tässä tuotteessa vielä pureskeltavina paloina, kun taas liha-riisi seos ei tuo oikeastaan ruokaan minkäänlaista lisärakennetta.

Maku on alkuun ihan hyvä, ja hieman rapeammat kaalinpalat voivat jakaa mielipiteitä, mutta tässä se taas toimii. Lihan osuus ei annoksessa maistu juuri mitenkään. Lisäksi joku outo pippurisuus tuntuu loppujen lopuksi peittävän lähes kaikki maut alleen, Eli tuo hitaasti hiipivä mausteisuus lopuksi kuitenkin pilaa annoksen makuharmonian.


Pirkka lihakaalilaatikko

Pirkka lihakaalilaatikko lautasella

Valmistajan tuotekoodi:
64104051064445

 Helppous:  3
 Hinta:  3
 Maku:  3
 Nopeus:  3
 Yleisarvosana:  3


Comments