Tuotearvostelut‎ > ‎

Saarioinen Lihapyörykät ja perunamuusi

Perinteinen kotiruoka, lihapullat ja muusi. Yltääkö Saarioinen äidin tekemän ruoan tasolle.

Arvostelu
Markettien eineshyllyjä täyttää myös eri valmistajien tekemät kotiruoka kloonit. Nyt testissä yksi vaativimmista annoksista. Se perinteinen lihapullat ja perunamuusi. Jokaisen pikku naperon suosikki, jota mummut tekevät harmaat hiukset hulmuten. Saarioinen tarjoaa tähän vaativaan tuoteryhmään hinnakkainta vaihtoehtoa. Saarioisen lihapullat ja muusin kera on myös hintansa lisäksi painoltaan muita kilpailijoitaan painavampi. Tuotteen pakkauksen kuva palauttaa mieliin ne lukuisat hyvät makuelämykset joita lihapullat ja muusi ovat tuottaneet lapsuusvuosien varsilla.

Tiukan kolmiminuuttisen jälkeen päästään vihdoin asiaan. Poikkeuksellisesti kolme minuuttia tuntui kestävän ikuisuudelta, sillä juuri tätä tuotetta oli odotettu. Mikron merkkiäänen jälkeen alkaa ruokailun vaikein vaihe. Tyypillisesti tuotteen päälle asetettu kalvohan ei testaajasta pidä ja tälläkin kertaa pitää pienissä määrin hermoja kiristellä. Kun kalvo on saatu pois niin tuotteen siirtämiseen valokuvaustasanteelta ruokapöydälle tuottaa tuskaa. Sillä aiemmin niin jämäkkä mustaruokakippa on nyt löysä kuin naapurin vanha piika. Kuitenkin myös tämä hidaste onnistutaan ohittamaan, joten se kauan odotettu makunautinto lähenee.

Ensimmäiset tuntemukset muusista ovat juuri niin teollisia miltä perunamuusi näyttää. Hyvän sekoittelun jälkeen tuote on muusia. Lihapullien hieno pyöreys ja muoto on ilmeisesti mikrossa pilattu, sillä paketin kuvassa pullat ovat juuri niitä mummun täydellisesti tekemiä lihapullia. Maku lihapullissa on aika lähelle kohdallaan ja niitä syö vähän pienempäänkin nälkään. Porkkanoiden osuudeksi annoksessa jää lähinnä kerätä lisäpainoa kilpailijoihin nähden. Annoksen koko on erinomainen ja sillä voidaan kyllä puolustella kilpailijoihin nähden korkeaa hintaa. Makuna eines on hyvä, mutta häviää silti sille oikealle isoäidin tekemälle muusille ja pyöryköille. Vielä se täydellinen mummun korvike ei löytynyt, joten tämän tuotesarjan tuotteiden testaus jatkuu sitä helmeä odotellessa.Saarioinen lihapyörykät ja perunamuusi


 Helppous: 3
 Hinta: 4
 Maku: 3
 Nopeus: 3
 Yleisarvosana: 


Comments